Chodzi mi o to czy Liquid Gold nabłyszcza czy nabłyszcza i wypełnia rysy(tak jak Super Resin Polish z Auto Glym) a może nabłyszcza i usuwa rysy tak jak Paint Renovator
Jak czyścić i dbać o estetyke naszych Skodinek
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez DecoChodzi mi o to czy Liquid Gold nabłyszcza czy nabłyszcza i wypełnia rysy(tak jak Super Resin Polish z Auto Glym) a może nabłyszcza i usuwa rysy tak jak Paint Renovator
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DecoGRUBEER, ładnie to wygląda a jak długo się utrzymało, tzn ile myć ?4 mycia to napewno wytrzymalo i z racji tego ze jestem troche zboczony pod tym wzgledem :twisted: :twisted: :twisted: 5 mycie to byla powtoreczka zabiegu :P ale tym razem z glinka
Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
Maru 123, no ok moze to zle nazwalem hmmm oplukanie na bez dotykowej z 2 razy1 normalnie tak jak sie powinno :twisted: tylko szamponem i 2 razy na bez dotykowej ale z aktywna :evil: a co to duzo ??? swego czasu jak bylem u tesciow co tydzien to zawszo oplukiwalem autko
Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fireman6Heh GRUBEER, cierpliwy jesteś ja nie mogę patrzeć na brudne auto jak mam wolny weekend tak więc wypada, że co weekend muszę umyć nawet jak wiem, że w pon będzie padać bo w weekend czyste i ładne
Hehehehe ale ja nie mowie ze mi z tym dobrze ze czasami jest brudna :P tylko niestety jak sie mieszka w bloku to tak juz jest i nie zawsze jest czas zeby popiescic moja "dziwke=Gejsze z japonskiego" ale jak by nie bylo Zonie nigdy nie kupilem zadnego kosmetyku (nie liczac pefum) wartego tyle co chocby Liquid :P :P :P dobrze ze nie wie ile kasy juz wydalem na kosmetyki do autka......Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
a ja myje raz na tydzieńA to, że równiez mieszkam w bloku, wcale mi w tym nie przeszkadza. Ładuje do bagażnika wiadro, do niego bankę z 5 l wody, obok drugą, oraz rękawice do mycia, szczotkę do kół i szampon. Tak załadowanym autem jadą na myjkę samoobsługową
Mycie kosztuje mine 4 zł, bo 2 zł wydaję na namoczenia auta. Nastepnie do wiadra wlewam troche szamponu i wodę z baniaczków i myje samochód własnym szamponem, własną rekawicą do mycia. Nastepne 2 zł wydaję na spłukanie auta i .... odjeżdzam ze stanowiska, aby je wytrzec do sucha. Nastepnie czyszczę szyby i samochód gotowy
Czarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz